Våfflor och konsert

Hej hopp!
Listorna växer och tiden flyger förbi nu! De senaste veckorna har mitt liv mestadels handlat om skola, plugg, körteori, övningskörning, träna (eller alt. bli frisk från förkylning) och sova. Lite tragiskt men det blir väl bättre om några veckor kanske? Idag är jag i alla fall ledig, så jag har kunnat vara hemma och plugga istället för att plugga på skolan. Jag har nu suttit ett par timmar med sista touchen på mitt gymnasiearbete så nu är det banne mig inte mycket kvar! Jag ska försöka fixa till det sista imorgon och skicka in för en "final review" av min handledare. Oj så skönt det känns!
 
Om bara ett par timmar kommer jag och ett par kompisar sätta oss i bilen som styr mot Övik. Vi ska nämligen på Peter Jöbacks musikalkonsert, och oj så taggad jag är! Jag bokade biljetterna redan i juni som jag nog har nämnt, och nu är det äntligen dags. Hur skoj som helst!
 
Ni vill nog inte ha en bild på mig just nu för jag är seg och ofixad, så ni får denna istället. Det var den enda selfie jag tagit de senaste dagarna, haha.
Det har ju blivit hur kallt som helst på bara några dagar? Dock tycker jag faktiskt att det är lite mysigt. Då har man tillåtelse att mysa in sig i varma mysiga filtar och kläder och tända lamporna när det blir mörkt på kvällen.
 
 Jag blev bara tvungen att lägga till denna bild. Ser det inte jättegott ut? Jag hängde hemma hos Isa med vännerna för en middag/pluggkväll i onsdags och då fixade vi dessa läckerheter<3
 
Nej nu ska jag återgå till plugget, ha det gott!

Kommentera här: