Sweet ledighet och sång

Idag har jag gått... en halvtimme i skolan. Det den halvtimmen var det något så seriöst som.... Sång genrep inför avslutningen imorgon! Och imorgon kommer vi bara att vara i skolan från 9 till ca 12 dvs ungefär 3 timmar. Sweet, sweet... Just det, idag började vi kl.10 också, så man kan ju verkligen säga att det varit en tuuuff dag. Men absolut inte mig emot! Jag slutade en halvtimme innan Emma, så jag tog bussen till stan och köpte Johannas julklapp, den enda jag har kvar att köpa. Det är nämnligen min turdag idag, så jag köpte ett halsband på Ur och Penn, där det var resa t.o.m den 18 dec... Den kostade alltså bara 50 kr, och vad hade jag i min plånbok? 50kr.
Sedan mötte jag Emma vid busshållplatsen och vi for hem till mig. Jag och Emma har kollat på TV i typ... 4h? Jag är tröööött....

Men jag taggar verkligen träning ikv. Det blir den sista jag kan vara med på på ett tag.

Ooops, måste dra! Bajj bajj puss och kram!

Och Emma, don´t forget: Mats Åke på Teg!

Jag är duktig!

Och en plugghäst. Jag har suttit i en timme och nu kan jag hela teckenspråkets alfabet, sedan har jag också suttit en stund och pluggat lite finska, ska ju hälsa på kusinerna så då är det väl dags att börja träna. Har också upptäckt att jag kan säga "Hej, jag heter Elin" på fem språk. Känner mig lite stolt (A) Det var väl det.

Igår sov jag föresten 15 h och 15min i sträck. Jag var lite trött. Sedan låg jag i soffan resten av dagen och på kvällen var jag på konståkningsträning och tränade inför uppvisningen på tisdag. Kuligt, kuligt.

Idag hade vi en chiiilll dag. Vi hade svenska, so och musik, sedan slutade vi. Vi slutade alltså kl. 11.30. Absolut sådant jag uppskattar. Då åt jag, Emma och Isa på stan  och jag köpte färdigt mina julklappar. Väldigt nöjd över den här dagen!
Haga vann föresten för 6 året i rad i Bräntiskampen. Heja Haga!

Nu ska jag på julmingel, skriver mer om det en annan gång!

Puss puss!

Lussning och Tävling

Jaaa, jag kanske ska börja med att berätta lite från igår. Lucia hela dagen, trött och en helt förstörd hals. Men kul var det. I alla fall tills eftermiddagen. Vi hade två lussningar på morgonen och de gick bara bra. Sedan hade vi NO-prov och det gick ganska bra. Jag hann inte skriva färdigt och blyertsen tog slut, men annars så...

Lussningen på eftermiddagen däremot... Vi skulle vara där kvart i ett, men vi stod och väntade på bussen vid TC till tio i ett. Den var jättesen för att det var så dåliga vägar. När vi väl kom fram visste vi inte vart vi skulle gå, så pappa fick komma och hjälpa oss (han jobbar där) När vi väl hittade fram var klockan 20-25 över och vi skulle börja halv... Och sedan när jag tog ut lucialinnet var det en stor smutsfläck där fram, så jag fick låna Isas, för hon var inte med (tack för lånet! (A) ), men den var typ en dm för kort överallt. Dessutopm hade jag svarta sockar så jag fick låna Emmas som hon haft tidigare och hennes skor är inte så vattentäta så de var dyngsura. När vi väl började, så fick vi stå på en pytteliten scen och alla höll på att elda upp varandra med ljusen. Och det fanns inga mickar så de som skulle sjunga solo hördes inte alls. Så det där gick ju inte så bra....

Tävlingen idag gick väl ändå helt okej, sett till att det var min första tävling. Jag fick gå upp typ halv sex, men jag var inte alls trött! Inte likt mig... Sedan hämtade vi upp Maria (min tränare, vi skulle skjutsa henne också) och for iväg. Jag sov ingenting i bilen, brukar inte kunna det, men då kände jag mig väldigt trött.  När vi kom fram så värmde jag upp lite på golv, tog på mig skridskorna och värmde upp på is, fick håret och sminket fixat och åkte. Jag var fyra, perfekt tycker jag. Man är inte först men ändå bland de första. Åket gick... sådär. Början gick inte alls, istället för att göra en treavändning, piruett, treavals och flip-ögel gjorde jag salchow, treavals, piruett och sedan ramlade jag på flipp-ögeln också... Sedan jag det ganska bra förutom att jag inte landade en salchow-oiler-flipp och sköt undan luggen medan jag funderade på vart jag skulle åka (hade glömt programmet). Resten av tiden flummade jag mest runt medan jag väntade på prisutdelningen, och när den var över (jag blev oplacerad 8) for vi hem igen. Väldigt roligt, längtar till nästa tävling!

Har dock känt mig väldigt dålig idag, fysiskt. Kände det inte så mkt när vi var på tävling, men när jag kom hem blev det mycket värre. Har jättemycket snuva, ont i halsen och allmänt hängig. Funderar på att stanna hemma från skolan i alla fall på måndag, har ingen som helst lust att göra favorit i repris och bli sjuk över jul.... Men vi får väl se hur det blir. Jag kan ju alltid hoppas på ett mirakel och så är det över i morgon?

Men men, nu ska jag ta och göra något annat, vi får se vad det blir!

Kramix!