23/07-08

Sitter nu och pratar i telefon med Isa och Emma. Har egentligen massor med saker att göra, men orkar inte ta mig för att göra något. Jaja, ska väl ta lite kvällsfika iaf... ses!


Dagens bästa: Fanny <33

Dagens sämsta: För långt till min födelsedag =(

20/07-08

Jag har lite problem med att hitta datorer, så därför blev det inget inlägg igår. Eftersom min dator är paj, måste jag låna antingen Johannas eller pappas. Johannas kan jag låna oftast, men den får damp om man loggar in här, och pappa har sin dator nästan hela tiden. Så det kanske inte kommer så många inlägg förrän min dator är fixad. 
Jag har ändå inte gjort något spec. Eller, igår for jag ut och joggade. Kände mig rätt duktig när jag kom tillbaka. Har också konstaterat att det bara är en och en halv vecka kvar till min födelsedag! Jag trodde att det var typ tre veckor kvar, tills jag kollade almanackan. 
Jaja, måste dra
Bajj bajj!

Dagens bästa: Stallplanen <33

Dagens sämsta: Jag är laat!

18/07-08

Hann inte skriva något igår... Jaja, idag har jag inte gjort något speciellt, eller, jag for på stan och köpte bikinin jag kollade på förut, bild kommer sedan när jag får tillbaka min dator (min morbror ska laga den åt mig, just nu sitter jag vid pappas laptop). Resten av dagen ska jag väl slöa...och slöa...och slöa... 
Nu orkar jag inte skriva något mer,
Bajj bajj!Dagens bästa: Bikinin

Dagens sämsta: Jag är laaaat