Onsdag sista mars

God eftermiddag! Eller ska jag säga kväll? Nej, det är nog fortfarande eftermiddag, och vet ni vad? det är jätteljust ute! Fortfarande blå himmel, strålande sol och flera plusgrader! Det är skit att jag fortfarande inte har fått tillbaka min iphone så att jag kan fota under dagen. Kameran orkar jag ju aldrig ta med mig...

Jag är fortfarande inte färdig med engelskan, så den ska jag väl ta tag i nu. Man får lämna in den efter påsklovet om man vill men jag gör hellre färdigt allt skolarbete nu så jag bara kan vila på lovet! Det behöver jag, för sedan är det 9 veckors oavbruten skola som gäller... Jag längtar till sommarlovet!

Nu måste jag göra den där läxan... Ha det bäst! <3

P.S
Imorgon är det 1 April, glöm nu inte att busa med någon, hihi! <3

Tisdag 30/3-10

Godagens!
Det här är ännu en bra dag, för vi slutade nämligen klockan elva idag! Jag gick hem i det strålande fina vädret, sol och fyra plusgrader. Väl hemma gjorde jag lite lunch, det klassiska makaroner och köttbullar. Jag råkade dock bränna fast en massa mjölk på spisen osm jag fick stå och skrapa bort en stund efteråt, hehe. Nu ska jag göra engelska och sedan ska jag gå ut en stund i solen om jag hinner. Ikväll är det fysträningen, usch vad jobbigt!

Vi ses! <3

Måndag 29/3-10

Goddagens!

Har ni haft en bra måndag hittills? Jag har, för jag är nämligen ledig idag! Jag har hunnit med att både baka, laga mat och tvätta hittills, och snart ska jag dammsuga lite, och ikväll ska jag betala räkningarna. Mycket duktigt känner jag mig! Vid halv fyra ska jag till tandläkaren också, men jag tror att det är en vanlig koll bara.

Vad gäller konståkningsbilderna så tror jag inte att jag kan lägga upp de, då de inte vara några bilder på mig och jag inte vet om jag får lägga upp några bilder på någon annan. Tyvärr. Men ni kan ju gå in på www.uik-skating.se och kika om ni vill :)

Nu ska jag städa, och under tiden kan ni få lyssna på min sångläxa^^