22/03-08

Hallå igen! Nu är jag tbx =D Det har varit såå kul! Jag vet inte om jag ville komma hem xD Men jag saknadeju kompisar och så förstås, men dom är ju inte ens hemma. Fast mina kusiner är här, de följde med mig tbx hit, och ska stanna tills typ på tisdag ^^ Nu hinnerj ag inte skriva någotr mer, ska gå och äta påskmiddag, ses!

Dagens bästa: Marsvinen =)
 
Dagens sämsta:
Att dra Hugo uppför backen plus bobben xD

17/03-08

Har inte skrivit på ett tag. Och inte lär det blir mer framöver heller, efter som jag imorrn sticker på min efterlängtade Göteborg-resa!


Asså, jag är verkligen inte peppad på att skriva...

Dagens bästa: Mitt och Isas "spionage" (A)

Dagens sämsta: NERVÖÖÖS! (TC)

13/03-08

Den här dagen har varit ganska bra. Hände inget spec på förmiddan, sedan efter lunch fick vi börja med reklam-film, jag hamnade med isa och amanda. Fast vi kom inte på något... ngn som har några tips om en bra produkt att gör reklam för? (A) Sen blev det piano, första gången jag tränat typ xD sedan for vi på någon dansuppvisning på norrlands-operan... bra för då kunde man köpa lite godis på vägen dit ^^ Det var faktiskt ganska roligt att titta på, iaf på slutet när dom gjorde en annan dans xD På vägen hem fick jag cykelskjuts av Em hem till henne, då kändes det verkligen som vår =) Sedan kände vioss lite olagliga också, ingen av oss hade hjälm och som sagt, Em skjutsade mig ^^ jaja, känner mig inte så taggad för konståkning, kändes lite förut, men inte nu längre xD

Dagens bästa: Våren är på väg! Känns det som =)

Dagens sämsta: Brobygget på matten. såååååååååå tråkigt... Och Helmut dog ;(