31/7-10Hejsan hoppsan bloggen!
Nu är det första gången på länge som jag sitter vid datorn och bloggar och det är ännu längre sedan jag bytte design, men visst blev den ganska fin ändå? Dock måste jag ju byta den snart igen, eftersom det snart är höst. Uusch, sommaren borde ha varit mycket längre än såhär! Skolan börjar om ca tre veckor och jag har både läger och en resa innan dess. Ridlägret blev det inte så mycket av tyvärr. Jag blev tvungen att åka hem i tisdags kväll då jag blev sjuk. Nu är jag mycket bättre som tur är, det blev några dagars vila nu istället för läger och jag tror nog ändå att jag behöver det. Imorgon ska vi till Göteborg/Tylösand i en vecka, så nu måste jag leta fram resväskan igen.

Och föresten, idag fyller jag år! 15 år äntligen nu då... Nu får jag se på alla biofilmer jag vill, hihi. Min födelsedag har i alla fall spenderats med att ta det ganska lugnt. Jag väcktes av familjen och fick presenter och tårta på sängen. Dock inte så många presenter, för jag har nämligen redan fått en massa innan. Men totalt har jag bland annat fått min dator, en klocka, två väskor, lite pengar och annat smått och gott. Idag har jag i alla fall tagit det lugnt och så har jag tittat på Johannas fotbollsmatch (hon är med i UFF). Ikväll ska jag äta pizza med familjen och mysa lite, det ska bli trevligt. En bildbombning av Gothia-veckan ska det bli också hade jag tänkt. Och så ska jag betala lite räkningar också. Det är nog bästa att jag sätter igång på studs, det här duger inte!

Ha det bäst!<3

Hejsan svejsan!  Nu är det måndag kväll oc...

img_0559 (MMS)

Hejsan svejsan!  Nu är det måndag kväll och jag är på ridläger på Sörgården. Resan igår hem till Umeå gick jättebra och jag kände mig rätt så mycket fräschare efter en lång och ordentlig dusch än jag har gjort på länge.  Men i alla fall, den här måndagen har varit väldigt upp och ner. Vi anlände hit vid tio och jag träffade alla som ska vara här, bland annat Mikaela som har varit på både konfalägret och förra ridlägret, och då kändes allting väldigt bra.  Sedan åkte mamma hem och vi fick lite instruktioner och tilldelades hästar. Jag fick Priscilla och tyckte att det var ganska okej, men  Efter att ha haft henne i en hel dag vet jag inte längre. Hon testar mig hela tiden och försöker ständigt bita och sparka mig, och jag har inte lyckats inhysa någon respekt i henne än. Jag hoppas verkligen att jag får det snart, för annars lär det förstöra hela veckan tyvärr...  Jag har ändå lärt mig väldigt mycket idag, och utvidgat min hästkunskap, men tyvärr har jag också för första gången någonsin haft hemlängtan. Så det har helt klart varit upp och ner idag! Jag hoppas att det blir bättre imorgon i alla fall, men nu måste jag sova. Ha det bäst!<3