Vad ska man säga?

Någon fler än jag som lyckades glömma bort earth hour igår? Klantigt värre måste jag ju säga!Det har pratats om det jättemycket hela veckan, och när det verkligen gäller så glömmer man ju såklart bort det. Jaja, det kommer väl fler gånger... Och några kom ju antagligen ihåg det i år ändå...

Pappa fyllde år idag, men vi firade honom mest igår, så jag och mamma experimenterade lite med mitt hår och fick fram en asfräck frisyr! Eller, jag tycker att den var rätt cool i alla fall, ni ser den här nedanför. Kruset har inte gått bort idag, så det blir ju spännande att se vad alla tycker om det på fotbollen och konståkningen. ja, som ni hör har jag rätt fullt upp idag. Klockan 15.00-16.30 är det fotboll och 18-19 är det konståkning.

Jag har gjort lite annat ida också. Vi firade pappa på morgonen, och sedan dess har jag hunnit göra svenskaläxan också. Fast jag vet inte om det blev så himla bra...

Snart ska jag titta på VM-finalen för damer i konståkning, så jag lägger in lite bilder och sedan får det vara för idag!


                              Mitt hår! Lite intressant frisyr va?


        Och min klädsel... Lite suddiga bilder, men det får ni leva med!

Kram

Valar och helikoptrar

Det här var en väldigt jobbig dag. Jag har varit jättetrött hela dagen, och vi har haft hur många lektioner som helst... Känns det som. Vi var hos kuratorn idag också. Av någon anledning så ska alla tjejer i våran klass tillsammans gå till kuratorn en gång i veckan. Och det är bara våran klass... Men det var bättre än det brukar i alla fall.
Sedan har det bara flutit på som det brukar. Och jag och Emma hann med bussen hem, den fast vi var jättesena!

Omdömena kom idag också. Det gick okej.

Men nu måste jag gå, ska städa... lägger till lite bilder bara!Isas och Lyubas fina helikopter på tekniken


Och min och Emmas fina Helmut!

Det var allt för mig,

Kram

Good day

Det har varit en rätt bra dag tycker jag. Inte speciellt många lektioner, sedan hem till Isa och flumma lite grann, och sedan en snabbis till Haga och hälsa på alla. Det var ovanligt länge sedan jag var på Haga kom jag på. Säkert flera veckor sedan!
Nu sitter jag hemma och skriver, har just ätit. Sedan ska jag nog göra spanska och svenska. På svenskan ska vi ha debatter, vi ska vara fyra i varje grupp, två stycken för ämnat och två emot. Desireé bestämde ämnena och det slutade med att jag och Emma I ska vara emot plastikoperationer. Inte särskilt svårt. Men sedan ska man ju ha en massa anledningar också! Fast överlag så kommer det här nog ändå att bli roligt, tror jag.

Klockan 7 ska jag pallra mig iväg till Sandalidens grusplan för ett fyspass med fotbollslaget. Önska mig lycka till!

Som ni förmodligen har sett redan så har jag ändrat designen på bloggen. Kände för att förnya den och har lite vårkänslor nu, så då blev det lite blommor och en vårig färg. Kommentera den gärna!

Lägger till lite bilder på dagen också...


Min något kladdiga tankekarta på spanskan!


Isa, Emma och Linda flummar i musikrummet. Och jag också förstås!


Isa... kastar sin väska. Det är den som ser ut som en minifallskärm där uppe...

Det var allt jag hade idag, vi hörs en annan gång!