31 Augusti 2010


Halli hallå!
Jag fick lite tid över nu på morgonen, vi börjar nämligen senare idag men jag går ändå upp klockan sju. Jag orkar inte ställa om klockan haha.

Något som jag har tänkt att skriva om länge är vädret. Det är liksom höst nu, så kallt är det! I nästan två veckor har det varit höst, enligt mig i alla fall. Just nu är det ca 8 grader, men det är i alla fall sol ute. De senaste veckorna har det knappt varit sol någon gång. Lite små ljusglimtar då och då bara, annars moln och regn. Jag gillar i och för sig nästan allt väder, men man blir ändå så konstigt glad när solen äntligen tittar fram igen.

Nu ska jag spela lite piano och sedan ska jag fara, ha det bäst!<3

Dagens outfit


Kofta: H&M
Tröja: JC
Jeans: Rut m.fl

Hejsan hoppsan! Det är lite stressigt nu, jag ska fara om ca 2 min men jag tänkte ändå dela med mig av min outfit, vilket var ett tag sedan. Helgen har varit toppen, jag har fått alla saker gjorda som jag tänkte och lite till, haha. Städat och fixat och tränat och pluggat och bara tagit det lugnt. Super!

Nu ska jag fara, ha det bäst!<3

Mycket att göra...

Hej hopp!
Idag är det lördag och första helgen med skolan. Och som vanligt fullt upp! Dagens inplanering är städning, bakning, träning och myskväll. Men så måste man ju komma igång också och det tar ju ett tag, hehe... Vi gick i alla fall upp tidigt för att gratta mamma. Nu ska mina föräldrar iväg och handla och jag ska städa toaletterna och dammtorka rummet. Sedan måste jag baka till fikat på kören och efte det måste jag ta mig till träningen. Ikväll har pappa bjudit mamma på middag och bio och Johanna ska sova hos en kompis, så jag bjöd in Fanny och vi ska ha en riktig myskväll.

Nu måste jag komma igång, ha det bäst!<3