Ibland blir det inte som man har tänkt sig...

Som rubriken låtit antyda förlorade vi idag. Två gånger. Men det gör inget, för jag tyckte att vi spelade bra ändå, och i alla fall jag hade roligt, haha!
Jag är trött och orkar inte skriva så mycket mer idag, ni kan få en låt istället.
Den är väldigt fin och texten också =)


Ha det bäst!

Imorgon är jag 14 ;o

Fotboll,fotboll,fotboll...

Godmorgon allihopa!
Idag startar UFF, och vi har en match om ca 1 h. Ska fara snart, men skriver lite först bara, hihi :] Känns härligt att spela fotboll igen, jag har verkligen längtat! Vi ska spela mot några som heter Spkl Hardhaus, jag tror att de är utlänningar, det låter så, eller vad säger ni?

Vad tycker ni om fotboll?

Hmm, nu måste jag fara, men önska mig lycka till!

Rosor är röda, violer är blå... äsch, jag fotar dem ändå!

Hihi, visst var jag vitsig med rubriken. Det vore första gången i så fall, haha! Vad har ni gjort idag då? Jag har mest solat, eftersom att det är första gången på flera veckor då det är sol och varmt. Men jag har också hjälpt pappa att städa huset och varit ute och fotat alla blommor på gården, ni får se några här nedanför =)

Sedan har jag varit på fotbollsträning också, Umeå FotbollsFestival börjar imorgon så det har varit lite träning i sista minuten, hehe. Egentligen var det en träning igår också men den blev jag tvungen att hoppa över, för Isa och Emma gav mig en tidig födelsedagspresent i form av en spakväll tillsammans! Det var jättemysigt, tack tjejer! ;* Vi satte på oss ansiktsmasker, duschade, bastade, masserade varandra, m.m. Och så målade vi våra naglar. Jag testade på fransk manikyr för första gången, och jag kan säga utan att ljuga att jag satt i 1 ½ timme innan jag blev nöjd! Men det blev ganska bra tillslut faktiskt, det trodde jag inte om mig, haha!

Tja, det är nog inget mer att säga, här kommer lite bilder istället =)

Det var allt =)

Eller föresten, vet ni att jag fyller år på fredag? (A)