Tjohejsan! Jag sitter i skolan nu och vänt...

img_3507 (MMS)

Tjohejsan! Jag sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja. Vi har temavecka så dagarna är lite speciella. Men nu ska jag stoppa in mitt godis i skåpet och gå till lektionen. Dagen och kvällen ska spenderas på stan, det ska bli roligt. Ha det bäst!<3

27/9-10

Hejsan hoppsan!
Idag är det en mycket bra dag. Jag har gjort både engelskaprov och biologiredovisning, och på det hela taget så gick det nog riktigt bra tror jag. Sedan har det väl inte hänt så mycket speciellt, men det är en bra dag i alla fall, haha.
Nu ligger jag på sängen med datorn i knät och tar igen mig lite, men snart måste jag nog kliva upp och ta mig något att äta och ikväll är det träning som vanligt. Det är bara två veckor kvar till konståkningstävlingen! Spänannde.

Igår sjöng jag ju på stan med kören, jag vet inte om jag berättade det? Det jag sådär i alla fall, vi tappade bort oss på en hel massa ställen. Men kul var det i alla fall, som vanligt! Sedasn jag jag, Isa och Emma runt och fjantade oss på stan ett par timmar också, mycket trevligt. En sak som är mindre trevligt dock är att jag har tappat bort min kod till internetbanken... vilket betyder att jag måste gå ner till banken och prata med dem för att fixa det, vilket är mycket jobbigt! Men det ska jag göras, så jag måste väl ta tag i det snart.

En lite roligare sak i alla fall är att farmor kommer på besök på torsdag! Hon kommer på torsdag kväll och åker igen på söndag kväll. Det ska bli roligt.

Nej men nu måste jag äta, jag lägger upp ett par bilder från min lilla promenad igår, som för övrigt var mycket trevlig. Det rekommenderas verkligen! Jag blev mycket lugnare efter den.

Ha det bäst!<3