29/02-08

ÄNTLIGEN LOV!!!!!!!! =D =D =D =D =D

Det har varit en bra dag idag. Eller, skolan var ganska dryg.... men men sedan var jag med Isaen stund, vi åt chokladbullar =D sedan höll vi på en stund i photoshop, och sedan låg vi och garvade p golvet i 20min (A) sedan har jag mest varit hemma och gjort ingenting.... det blir väl Let´s Dance ikväll, men jag blir ju alone =( Aja... bajj bajj! =)

28/02-08

Grattis alla Maria på namnsdagen.... xD alla heter typ Maria (A) Aja, i alla fall så var det en ganska dryg dag idag. asså, jag fattar inte hur man kan vara så jävla störd som Emil O och dom? De är ju fan dumma i huvudet! hur som helst, det var typ en vanlig skoldag, och sedan fick jag skynda mig hem, fast jag blev tvungen att hämta johanna och alva *STÖN* jag övergav dom vid backen början, och när jag kommit upp, tog det ytterligare 20min innan dom kom... sedan var vi på konståkning. jag fattar inte hur småbarn kan vara på typ alla ställen samtidigt? Det var väldigt förvirrande och drygt, men det bjöd på mycket skratt också xD Fast mina armar kommer döö när vi kör hjulet, småbarnen typ drar ut armarna på en när man ska hålla ihop, så man blir typ plågad.... aja, hinner inte skriva mer nu, bajj bajj!

27/02-08

Har inte hunnit skriva på ett tag, har haft fullt upp xD aja, igår hade vi iaf friluftsdag. Vi skulle till hamptjärnsstugan. Det började bra.... Bussresan var inte så jobbig. Sedan var det någon gubbjävel som körde in i mig. eller, backspegeln träffade min armbåge. Det gjorde ont.  När vi kom fram dit, skulle jag, Amelia, Emil S och Sigge fixa till typ sittplats/vindskydd och fxa blåbärssoppa åt oss. Emil fixade skydden, Amelia var med Saga och jag och Sigge försökte förstå oss på stormköket. Det gick jättebra, eftersom vi är så VÄLDIGT tekniska *HOST*... Efter en och ½ timme hade vi inte fått igång den. Rasmus fick komma och hjälpa oss. Sedan hade vi typ inget vatten för både jag och Amelia hade glömt. Men men... det blev blåbärssoppa, men det vart inte så mkt för typ hälften av pulvret hade typ fastnat i en stor geggig klump i mitten av kastrullen. Det fick vi aldrig bort xD Sedan så fick kokhet blåbärssoppa i ögat (rasmus råkade slänga på mig), fullt med blåbårsoppa på min nya tröja, och resten spillde jag ut.... Sedan åkte vi kana på taket till en stuga och hoppade runt och var allmänt glada.  På hemvägen var vimindre glada. Eller, rättare sagt, isa, plinky och sigge gick långt fram, em käftade med simon och rasse och jag sov... Em och Isa kommer reta mig i all evighet bara för att jag var så trött så att när Isa sa att hon frös om fötterna, sa jag att hon skulle ta på sig täckbyxor..... :] Sedan var vi så döda att vi gick in på midgårdskolan istället för att gå hem. Vi satt på elementen och typ värmde upp oss. Sedan gick vi hem efter ett tag. Vi stannade hos Isa ända till vi skulle fara till konståkningen. Vi höll på att komma försent för vi satt och åt, kl.17.05 ... och då skulle vi ändå hem till Em och till mig, och jag skulle byta om... Men vi hann =) Men då var vi så döda att det övergick till flummisch..... Så vi asgarvade hela träningen typ.. och körde tanten-steget... För er som inte vet så är det jättekul =D sedan var vi lite lagom döda på markträningen.....

Idag har varit bara sååååååååå nice! Det började med sovmorgon till halv 10 (jag höll på att komma försent, och slog rekord. Hemifrån mig till skolan, gå i snöstorm åp en kvart, tycker jag var riktigt bra!). Sedan hade vi svenska. Jag är nästan färdig med kap.9 HUSET nu (och nej, Isa bilden blev inte bra!)... Sedan var det fisksoppa till lunch men det gjorde inget, för sedan for jag till tandläkarn, missade gympan (jag hade annars haft skridskor..., och tandläkarn var bara en koll)  och efter det for jag och pappa och åt på frasses istället. Dagens sista lektion bestod av en teater. Den var två stycken som gjorde massa cirkuskonster. Dom var riktigt bra, faktiskt. Fast det var lite äckligt emellanåt... sedan var jag med Isa en stund, och åt bullar med blockchoklad på, väldigt gott! Sedan kollade vi en stund på mupp-bilden och sedan for jag hem... Men, men nu borde jag nog träna på piano-läxan, vi ses!