Både slutet och början

Hej hopp!
 
Efter det långa underbara sommarlovet är dagen nu här. Sista dagen på sommarlovet. Jag har verkligen känt de senaste dagarna hur allt har börjat rulla igång, från att vara nästan utan planer för dagen börjar dagarna fyllas upp mer och mer. Vilket är kul, jag älskar att ha friheten att göra vad jag vill på dagarna men det är också roligt att återigen få sysselsätta sig lite mer. Komma tillbaka till rutiner, eller i mitt fall kanske skaffa lite nya. 
 
En snabb recap av min helg so far i alla fall; Fredagen spenderade jag till största delen hos en av mina vänner i Sävar. Vi har inte träffats på ett tag så det var jättemysigt att få tillfälle att prata ikapp oss lite. När jag for hem träffade jag dessutom en annan vän på bussen som jag inte heller träffat på länge, så det blev dubbelt upp med prat! På fredagen gjorde jag också ett inköp som jag tror att jag ska prata lite mer om i ett annat inlägg, men åh vad glad jag är över den! Igår tog jag också tiden att träffa lite vänner som jag inte brukar hänga med så ofta vilket var superkul. Det blev en lång och otroligt trevlig kväll.
 
Denna dag har börjat med en lång sovmorgon, men nu ska jag strax kila iväg ner till stan för ett möte och kvällen ska spenderas med att träffa min nollegrupp (dvs några ur läkarprogrammet) vilket känns väldigt nervöst men oj så roligt. Imorgon börjar allt och jag kan inte känna mig mer taggad!
 
Jag idag, taget med datorns dåliga kvalla ;)

Upp och ner

Hej kära vänner! 
Den här dagen har varit otroligt seg och jag har varit på rätt dåligt humör, så det hade jag inte tänkt prata så mycket om. Men annars har de senaste dagarna varit mycket trevliga. Igår var jag till exempel och åt middag med sommarens ledarteam vilket var jättetrevligt. Vi stannade kvar till väldigt sent och pratade om allt mellan himmel och jord. 
Vi har föresten tänkt renovera vårt hus vilket jag nog inte nämnt här på bloggen. Alla tapeter och alla golv ska bytas ut i höst så vi har en hel del arbete framför oss, men nu har vi i alla fall valt ut allt vi vill ha så nu är det "bara" själva arbetet kvar. Och det ska vi inte göra själva heller, så det är skönt. Hur som helst var det extrapris på denna söta fotoram som kommer att passa perfekt till mitt nytapetserade rum! Nu gäller det bara att välja ut bra foton att sätta i den också. Åh vad kul det ska bli att göra om här hemma!
 
 Så här ser jag alltså ut idag föresten, av en dålig mobilkamera. 
 
Följande dagar kommer att vara rätt fulla av grejer ända fram till på söndag kväll då jag för första gången kommer att träffa några ur min nya klass, vilket är hur spännande som helst. På måndag är det upprop och det ska bli så roligt att äntligen få börja!!
 
Nu ska jag faktiskt gå till sängs, eller egentligen lägga mig och läsa. Det är så skönt att stänga av dator och mobil, göra sig helt i ordning och bara ta det lugnt med en bok en stund. En väldigt skön avkoppling faktiskt.
 
Ha det gott!

Nystart

 
Hej hopp!
Idag är det måndag och ännu en ny vecka har börjat. För en som fortfarande har "sommarlov" så märks det ingen större skillnad förutom att det är färre motionerare i skogen mitt på dagen, men nu inleds också min sista lediga vecka. Det känns otroligt underbart! För er som följer bloggen via facebook kan ni hitta mitt senaste inlägg här, där jag har skrivit lite om min sommar och mina planer inför hösten. Tidsinställda inlägg kommer av någon anledning inte upp på fb, så vill ni se varje inlägg så får ni antingen gå in här lite då och då eller följa på bloglovin eller liknande. 
 
Hur som helst, den här dagen har varit som de flesta dagar den senaste tiden. Jag började dock dagen med att fara en snabbis på stan för en bokad tid vilket var lite ovanligt, men efter det har jag tagit en springtur i skogen, slöat framför datorn och spelat piano. Jag fick musikalen Wicked i pianoackompanjemang i födelsedagspresent och sedan dess har jag varit fast. Det är så underbart roligt att spela och jag kan ju varje ton utantill (hehe) så det känns så välbekant och trevligt. Otroligt svårt dock.
 
I övrigt står inget speciellt på dagsschemat. Lite manikyr, en promenad och kanske lite bakning kan det blir, men jag får se vart dagen leder mig. Ha en trevlig måndag vänner!