I know a place where no one's lost

Hej hopp!
 
Hur mår ni idag? Själv har jag haft en ganska bra dag faktiskt. Jag stannade hemma på förmiddagen och skrev färdigt kemin istället för att träna som jag annars brukar göra. Nu har jag suttit och räknat färdigt det sista och kan nog ändå kalla det färdigt till slut. Resten av kvällen kommer att spendera med The Mentalist, den senaste serien som jag har börjat följa. Jättebra är den, den rekommenderas verkligen!
 
ha det bra!

Even the darkest night will end and the sun will rise

God morgon!
Nu har jag inte hörts v på ett tag igen, jag kör lite helgblogggning här tror jag! ;) Hur som helst så har det inte hänt något speciellt i veckan. Vi har haft ovanligt få lektioner vilket har varit skönt, och nu har dansen börjat igen också. Som jag har längtat! Det är så härligt att få tillbaka den ständiga träningsvärken ;)
 
Igår var jag bio tillsammans med mina vänner. Vi såg Les misérables (försök inte ens uttala det, ingen kan) och det var en upplevelse kan jag ju säga! Jag grät in princip hela filmen, den var så fantastiskt bra. En av de bästa filmer jag sett och att det är en musikal gör ju inte saken värre precis ;) Detta soundtrack kommer att gå på repeat nu kan jag lugnt säga... Till er som inte har sett den, SE DEN! Den är så mycket mer än "bara" en musikal. Verkligen värd pengarna!
 
 
Men nu ska jag återgå till dagens egentliga plan, nämligen att skriva färdigt labbrapporten till kemin. Ikväll väntas en gospelkväll i backenkyrkan och imorgon är det dags för vår gudstjänst vi planerat. Kom gärna och kika!
 
Ha det gott!

Seg söndag

Hej hopp! 
Dagen har varit allmänt seg och jag har varit på riktigt dåligt humör. Gårdagen vardock bra mycket bättre. Jag och mina kompisar bokade nämligen vår resa till London! Det är verkligen bestämt nu vilket känns helt underbart. 157 dagar kvar nu, hehe. 
 
Annars har jag inte gjort så speciellt mycket i helgen. Lite småplugg men inte mer än det. Idag lyckades jag även ta mig ut på en promenad vilket var trevligt. Det är så vackert ute nu när solen skiner!
 
 
Nu ska jag ta mig lite fika och mysa ner mig i fotöljen. Förhoppningvis blir jag på bättre humör av det.
 
Ha det gott!