Podcast!

Jag känner att jag måste muntra upp mig lite nu när det är så tråkigt väder ute
 
Hej hopp!
Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig dag. Själv har jag haft det ganska bra, jag slutade redan vid tolv men har dock ändå spenderat eftermiddagen med skolarbete. Ikväll ska jag fira valborg med mina vänner och bara mysa! Vad ska ni hitta på? 
 
Nu ska jag prata lite om den spännande rubriken jag har. Jag var ju som sagt med i en podcast för ett par veckor sedan som heter "Mitt i allt", där några ungdomar från Umeå stadsförsamling får vara med och prata om allt mellan himmel och jord. Nu är mitt avsnitt ute och finns att hitta här. Jag lyssnade igenom podcasten i söndags och känner mig faktiskt ganska nöjd. Naturligtvis kan man inte prata om ALLT under en timme och det finns mycket mer som jag hade velat diskutera och prata om, men jag tycker ändå att mycket av det som blev sagt var viktiga saker för mig.
 
Dock vill jag ändå kommentera en del i podcasten. Jag pratade lite om mina kära vänner, och där hade jag kunnat stanna resten av timmen. Dock gjorde jag ju inte det, så jag vill poängtera att det var en hel del vänner som jag inte hann nämna, vänner som står mig väldigt nära hjärtat och som betyder så otroligt mycket för mig. Vänner i skolan, i kyrkan och bara rent allmänt. Och naturligtvis de vänner som jag hann prata om. Men summa kardemumma ville jag bara säga, ingen nämnd, ingen glömd. Läser du denna blogg är du förmodligen en vän till mig och då vill jag att du ska veta att du betyder mycket för mig!
 
Men lyssna gärna på podcasten och kommentera i det här inlägget vad du tycker om de saker jag pratade om. Jag vill höra era åsikter också!

Produktiv dag

Hej hopp! 
Denna dag har väldigt fullspäckad men har ändå gått helt okej. Jag började dagen med en springtur i skogen, hurtigt och härligt var det! Det är perfekt väder nu för att springa ute enligt mig, inte för kallt och inte för varmt. Efter det tog jag mig ner till stan för en ansiktsbehandling och lite shopping, man måste ju få skämma bort sig lite ibland... Sedan tog jag mig till skolan och skrev kemiprov bland annat, ända till halv sex. Sedan dess har jag suttit där jag sitter nu, dvs i fotöljen med min kära dator. 
 
Imorgon blir det en kort dag och sedan långhelg, det längtar jag verkligen till! 
 
 
 
 
Unnade mig en lunch på waynes också. Lyxig tisdag!

Pastell

 
 
Denna vecka kör jag på lite pastellfärgade naglar, med undantag för den väldigt klara orange-röda färgen då. Jag trodde att den var lite blekare! Men det blev ändå ganska snyggt tycker jag, det gav lite finess till det hela. Om ni söker efter en specifik form på designen så är det tänkt att vara fjädrar, men jag var medvetet slarvig eftersom jag ville få en ganska mjuk stil på det hela. 
 
Jag tycker att det är väldigt fräscht och fint att ha vitt som bas för nageldesigner på vår och sommar, det blir så ljust och glatt då. Pastellfärger är jag kär i hela året om, men på våren passar de faktiskt allra bäst. Den lila och blå är väl använda;)