Mitt 2010 i bilder

Januari 2010


Nyår förra året:)
Februari 2010


Fanny, Hanna och Jenny en mycket solig februari-dag.


När jag hamnade på VF´s hemsida ;)


Påväg hem från Bygdsiljum med klassen.


Mars 2010


Jenny.
April 2010


Helenas "lilla" matteprojekt.


Hagaskolan.


Kajsa, Felicia, Fanny, Jag, Michelle, Vendela, Ebba HJ, Anna, Jenny och Ebba Z (Hanna bakom kameran). Vi hade just grillat mashmallows vid Umeälven.


Valborg 2010. Frida, Anna A, Emma, Emma Å, Jessica, Greta, Jag. Rasmus, Simon m.fl. var med, men bakom kameran ;)

Maj 2010


Man ser ingenting, men det är i alla fall Stina när vi övade på temaveckan. Vi skulle sjunga och spela ett par låtar och det var superkul!Min gamla mobil VS min nya... Vem vinner? ;)


Inför isshowen 2010. Vi skulle vara bland annat dödsätarna i Harry Potter ;)


Körresan 2010. Gröna Lund i Stockholm!


Great Joy <3 Jag började nästan gråta när jag tittade igenom bilderna, haha. Mes...

Juni 2010


Sigge, hehe. Jag, Emma och Sigge åkte hem till Isa just efter skolavslutningen i åttan. Det var vääldigt varmt!


Signe, Jag, Isa och Emma


Konfirmation 2010. Jessica har ritat av oss alla med alla våra egenskaper. En helt fantastisk bild, jag älskar den<3


Konfa-gänget vilar sig i soffan och kikar på Anastacia (tror jag?)


Hela gänget. Om jag ser rätt så är det från vänster: Hanna, Michelle, Alex, Felicia, Tone, Jessica, Dessi, Vendela, Mikaela, Linn, Ida, Bella, Thillini, Elin, Linn, Line, Caroline, Jag, Linnéa, Ada.

Juli 2010


Gothia 2010. Bakre raden från vänster, Linn, Greta, Jenny, Anna, Maja, Astrid, Fanny. Mitten: Jag, Jasmin, Mikaela, Agnes, Elina. Främre: Emma B, Emma H, Olivia, Fanny K, Alice, Vera, Fanny M. Liggande: Ellen, Hanna.


På gummibåtsfärd med Fanny i Vännäs. Vi satt i timmar och bara pratade.


På Liseberg under Gothia. Fanny, Anna, Jenny, Greta, Jag.


Tylösand 2010. Superkul<3


Min åttaåriga kusin Emrik, haha!

September 2010


Återsamlingsläger med konfan!<3


Tjejkväll<3 Jag, Emma, Greta, Hanna Fanny, Frida och Isa var med. (Jag kan ha glömt någon, förlåt i så fall!)

Oktober 2010


Min första konståkningsseger!


Och under höstlovet åkte tandställningen bort :)


Jag och Johanna bakade oerhört snygga cookie-dough-cupcakes!

November 2010


Jag och Emma på julklappsletande!


LUB-lägret<3


Jag, Emma och Isa gick även och tittade på Harry Potter 7 Del 1, som var jättebra!


Jag åkte in i min rubiks kub värld. Det är faktsiskt jätteroligt, ni som inte har testat: Gör det! ;)

December 2010


Innan julkonserten med Great Joy.


Julafton 2010<3


Nu blev det i fel ordning, men i alla fall... Luciatåg med kören Turbulens, där mina kompisar är med :)


Betygen...


Julklappar!

Det var allt! Nyårsbilderna kommer sedan. Puh, det här tog en stund. Närmare två och en halv timme för att vara exakt! Men nu vet ni allt om mitt år ;)

Ha det så bra allihopa, det ska jag ha i alla fall. Jag önskar er alla ett gott nytt år så ses vi på måndag!

Ha det bäst<3

Mitt 2010

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag med nymålade naglar och väskan packad bredvid mig. Om ca två timmar åker vi till Göteborg och kommer inte tillbaka förrän på måndag. Jag vill därför ta mig tiden nu och skriva lite om mitt år, eftersom detta förmodligen blir årets sista inlägg. Jag kör på min lilla lista som jag har haft nu ett tag:

5 bra saker med 2010:

* Min konfirmation. Jag skrev det på sommarens bästa saker också och jag skriver det igen. Den var helt fantastisk!

* Skolan. Haha det låter lite nördigt, men det har varit väldigt roligt i år och det har gått fantastiskt bra. Jag har superfina betyg som jag är mycket stolt över (speciellt mitt slöjdbetyg! Jag vet inte om jag har sagt det, men jag har verkligen kämpat med slöjden den här terminen eftersom det var slutbetyg. Jag har inte så lätt för slöjd så det var ganska jobbigt, men jag lyckades få mitt MVG tillslut och jag är så stolt!)

* Mina vänner. Jag har fått massvis med nya vänner som står mig väldigt nära, samtidigt som jag har kvar kontakten med många av mina gamla. Inte alla tyvärr (Emma, vi måste hitta på något snart!), men många. Jag har ju inte så mycket tid att fördela som jag vill, men jag gör mitt bästa och jag känner mig väldigt trygg i att mina vänner är riktiga vänner som kommer att stå bakom och hjälpa mig. Det är en väldigt skön känsla!

* Kören. Jag kan inte prisa min kör tillräckligt, för den är verkligen helt fantastisk. Stämningen är så speciell, det är en tryggare känsla än jag har någon annanstans (förutom hemma), och jag har så roligt där varje gång. Det spelar ingen roll hur trött jag än är eller hur dålig dagen har varit, jag mår alltid mycket bättre så fort jag kliver in genom dörrarna.

* Mig själv. Jag är extremt stolt över mig själv och jag känner att jag har växt väldigt mycket det här året. Utanpå förstås, men framför allt inuti. Många personer har inspirerat mig i år och det har hjälpt mig på min väg. Jag känner hur jag växer dag för dag och hur jag mer och mer upptäcker vem jag är, vad jag står för och vad jag vill göra. Det här låter verkligen extremt klyschigt, men det är helt sant. Jag är glad att jag är jag och jag är otroligt lycklig över allt roligt jag får göra och allt jag har fått vara med om.


Det här blev väldigt långt, och vi är inte ens i närheten av ett slut än, haha. Nu kommer nämligen lite tråkigare saker:


De 3 sämsta sakerna med 2010:

* Mormors död. Det är inget jag har pratat om i bloggen för det är ganska privat, men det tog hårt på mig och gör det fortfarande.

* Jag har varit väldigt stressad den här hösten, med mycket att göra. Till den större delen har det bara varit roligt, för jag jobbar bra i stress, men stundvis har det ändå känts lite jobbigt.

* Som vanligt, mitt år har varit för bra, haha! Jag kan verkligen inte komma på något mer och jag hinner inte tänka igenom det så mycket mer. Det räcker med två! ;)


Och nu då, tillslut:

4 saker jag hoppas på inför 2011:

* Att jag gör ett bra gymnasieval och att jag till hösten känner att jag trivs och mår bra. Det är väldigt viktigt för mig och jag tror nog att det kommer att gå vägen!

* Att jag kan fortsätta att jobba på under våren och ha roligt trots den stress som jag vet kommer att finnas. Jag hoppas att jag ändå kan hitta mina lugna stunder och ha kraften att inte bara klara av utan också njuta av alla roliga saker jag kommer att göra.

* Att jag får ett bra år tillsammans med mina vänner, med övervägande positiva händelser och att jag ska få ha roligt.

* Att jag ska få lära mig ännu mer om mig själv och våga göra det jag vill göra. Jag verkligen utveckla mig själv nu och jag hoppas och tror att jag vågar göra det, med ett fortsatt hjälp och stöd från mina vänner.

Mycket text, men jag tror att jag sparar bilderna till nästa inlägg. Det kommer upp snart! :)

Ha det bäst!<3