Äntligen!

Har äntligen fått sportlov nu, en dag tidigare än alla andra eftersom att jag far till Hemavan imorgon och innan det har jag en tandläkartid, så jag hinner inte vara i skolan imorgon. Ganska skönt, för då har vi NO-förhör och spanska-förhör. Hihi, fast jag har pluggat ändå, för det är ju lika bra att kunna det... Och det var inte så svårt.

Men att jag far till Hemavan betyder att jag inte kan blogga så mycket under sportlovet. Jag kommer ju hem efter halva, men Då kommer Julia hit, så då kan jag ju inte bara sätta mig vid datorn! Och det vill jag inte heller... ;)

Inget speciellt har hänt idag... tror jag. Och ikväll är det träning som vanligt. Allt som vanligt.

Bara så att ni vet!

Lite flummigt inlägg, men nu tar det slut.

Kram

:)

Nu sitter jag vid en av skoladatorerna och skriver en skolenkät. På 29 sidor... Roligt!
Fast vi skulle egentligen haft matte, så det här är långt mycket bättre, särskilt när man får sitta vid datorn sedan medan alla andra gör färdigt! Hahah Emma sitter bredvid mig, och skriver så att fingrarna flyger av... Nästan.
Hon skriver om mig tror jag!

Oj, vilket intressant inlägg det här blev... Inte.
Idag ska vi kolla på 8Mu och 9Mu:s musikal, föresten. Under svenskalektionen. Det ska bli jättekul, jag önskar att våran klass också fick vara med! Men inte då... Vi får väl vänta till nästa år istället.

Jag ska spela piano ikväll också. På Midgårdskolan kl.18.30. Komma och kika lite kanske? Fast Jag spelar fel ganska ofta när jag tränar hemma, och jag är grmyt trött på den där låten! Men det blir väl sista gången jag spelar den nu då.

Kan föresten tillägga att jag är helt GRYM på att övertala mina föräldrar till saker!

Nu måste jag gå...

Kram

Hemprov

Bara ett snabbt inlägg innan mamma tvingar mig bort från datorn...

Har suttit typ hela eftermiddagen och skrivit färdigt ett hemprov i SO på 8 sidor... Roligt va? Men, men, puust... Nu är jag färdig i alla fall! Då är det bara att njuta!
Jag har varit lite med Fanny också, vi spelade lite Guitar Hero och sjöng Singstar.

Hmmm... Jag har inget mer att skriva.... Eller ingen fantasi att hitta på något intressant i alla fall.
Jag ska i och för sig till Hemavan på sportlovet, en halv vecka. Det ska bli jättekul! Och resten av veckan kommer Julia hit, hon ska tävla i schack på Tegs Central. Spännande! Hon har inte varit hos mig på flera år heller, det har bara varit jag som varit hos henne. Ska bli kul att visa henne hur jag bor. Och få henne ut i slalombacken, hehe. Hon har nämligen typ aldrig åkt slalom. Roligt, roligt!

Nejmen, nu måste jag verkligen gå....Ha det så bra!

Kram