Ännu en vecka har gått

Hej hopp!
Efter en lång och jobbig vecka har nu den efterlängtade helgen kommit. Jag har varit ganska stressad under veckan på grund av en historiauppgift, men nu är den äntligen över och jag kan andas ut. Vi är dessutom lediga på tisdag och har ganska lugna dagar både måndag och onsdag så nästa vecka blir riktigt härlig! 
 
Dagen har bestått av att städa, laga mat och ta det lugnt. Ikväll väntas middag och bio med mina föräldrar. Vi ska se les miserables igen, jag blev bara tvungen att se den en gång till ;)
 

Lördagsplugg

Hej hopp alla glada! Och ni mindre glada kan också få ett hej! ;)
 
Min morgon har verkligen börjat bra. Jag fick sova ut, vilket var välbehövligt och frukosten gästades av en kompis till pappa som var här på besök. Detta i sin tur ledde till semlor vilket inte var helt fel! Årets första semla smakar alltid bra :) Han är dessutom läkare så jag fick lite intressant information om detta. Att bli läkare är faktiskt något jag funderar mer och mer på. Jag har väl egentligen inte haft så många andra yrken i tankarna men nu börjar jag mer och mer känna att det faktiskt är läkare jag vill bli. Men vi får väl se, mina åsikter om detta har ju ändrats för och det är ett bra tag kvar... 
 
Denna mysiga lördagseftermiddag ska i alla fall ägnas åt att plugga och ta det lite lugnt. Det känns så otroligt skönt! (Att ta det lugnt alltså, hehe). Kanske kommer jag mig till och med ut på en promenad, det var länge sedan.
 
(Såhär fint var det på vägen hem från skolan för någon dag sedan)
 
Jag hoppas att ni har det bra!

Fredag!

Hej hopp! 
Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka! Själv har jag stressat ganska mycket över min kemi-uppgift och gör det fortfarande, men snart är det över i alla fall. Nu ska vi tydligen inte ha en kemilektion idag heller så vi slutar tidigare. Härligt värre! 
 
 
Ha det gott!