Eclipsepremiär!

(från google)
God kväll!
Jag sitter nu vid datorn men ska strax gå och lägga mig. Alla andra har gått och lagt sig och det blir så tråkigt uppe själv...
Jag har haft en superdag idag också, även om det inte har varit det bästa vädret. Det är egentligen ganska bra att det inte bara är sol så att man kan få längta efter den lite grann <3 Idag har jag i alla fall både dammsugit och svabbat hela huset och tvättat en del. Och tagit det lite lugnt också förstås. Nu på kvällen var jag dessutom och såg Eclipse tillsammans med Isa och Emma. Den var riktigt bra faktiskt, mycket bättre än de som har varit hittills. Dock hade de ändrat skådespelaren på en karaktär (Victoria) vilket jag blev lite irriterad på. Jag tyckte nämligen att hon var den som hade passat allra bäst till sin roll innan.
Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

Konfirmationsbildbombning!


(dopgudstjänst)
(gudstjänst och heldag i Stadskyrkan)


(gudstjänst och heldag i Stadskyrkan)

(gudstjänst och heldag i Stadskyrkan)

(Stockholmarna på besök i stan!)


(Konfirmationsriduppvisningen)


(Konfirmationsriduppvisningen)


(Konfirmationen i kyrkan)


(Konfirmationen i kyrkan)


(Konfirmationen i kyrkan)

Övrigt roligt från lägret:

Stockholmarna:
"Men de har ju ändå lyktstolpar här!"

"Ja, och så var vi vid den där parkeringsautomaten... vet ni vad det är?"

"Eeeh, vad är parisare?"

Jessicas skratt (med grisgrymtning, fast jättegulligt!), hostningar (aah ninja!) och hickningar (iiiiiiiih!)

Gapskratt ena kvällen och storgråt nästa... Åt ingenting!

På uteritt i skogen skriker Bella till Fjalar; LUUUUUUGN! Hästen håller på att hamna i sken av skräck ^^

Sofia (ungdomsledare) i stallet en lite stressig morgon. Vi frågar vad vi kan göra och vänder sig till oss vääldigt uppstressad och säger; Men känn LUGNET! Sedan springer hon iväg åt ett annat håll... Efteråt frågade hon om hon hade verkat stressad, hahha!

Alicia krossade sin tumme, Mikaela ramlade av och gjorde illa höften, Caroline åkte hem ett par dagar med feber. En hel del andra avfallningar blev det också, men inget farligt.

Hmmm.... Det var nog det.
Nu orkar jag inte blogga mer, mer uppdatering imorgon kanske! Jag har föresten haft det superkul med Julia och Sara m. fam hela helgen, men det känns verkligen skönt att vila upp mig nu. Dock har dagen mest bestått av att komma ikapp här hemma på en massa punkter. Nu är jag i alla falll färdig duschad, har packat upp, fixad naglarna, checkat mejl och bloggar. Och snart har jag bloggat också. Snacka om att vara back in business! Ikväll ska jag även på ett fotbollsmöte om Gothia... spännande!

Ha det bäst nu!<3