Slipping through my fingers

Hej hopp! 
 
Den här dagen har varit ganska kass. Hormonell och trött har jag varit, och fysikprovet gick riktigt dåligt. Eller det kändes riktigt dåligt i alla fall. Jag bestämde mig därför för att skippa dans idag och bara fara hem och ta det lugnt, vilket resulterade i lite kvalitetstid med syrran. Lite varma filtar och kladdkaka kan göra vem som helst på bra humör! 
 
Nu har jag även tagit mig i kragen och beställt ett iphoneskal som även är en plånbok. Riktigt snygg ser den ut att vara och rea var det också. Det känns så mycket smidigare!
 
 
Nu ska jag lägga min hormonella och trötta kropp i sängen och hoppas att morgondagen blir bättre än detta. 
 
 
Jag idag (igår tror jag dock att det var, hehe. Men jag ser ungefär likadan ut idag;) )
 
Sov så gott!

Sportlov

Hej hopp!
Flera veckor har gått nu sedan jag skrev senast. Dessa veckor ar fyllts med plugg, sjukdom och sist men inte minst några dagar i Hemavan. Vi åker dit varje år och det är så otroligt skönt att bara komma bort från allt. Nu har jag bland annat läst ut min bok (Oliver Twist) och stickat färdigt sjalen jag började på under jullovet. Självklart letar jag nu nya saker att pyssla med, för vem kan bara sitta still? Inte jag tydligen. 
 
Jag hoppas att ni andra har ett trevligt sportlov, om ni nu har ett :) Själv ska jag sätta mig framför ett nytt avsnitt av Smash, det ska bli väldigt trevligt. Kanske ska jag leta reda på en chokladbit också, man får ju unna sig lite saker på loven!