Imorgon drar vi!

 Hej hopp! 
Jag hoppas att ni alla mår bra! Jag har haft fullt upp med diverse kusiner och släkt här, vilket har varit supertrevligt. Igår åkte de hem och denna dag har spenderats med att packa och tagga till inför morgondagen. Imorgon bitti åker nämligen jag och mina kära vänner till London! 5 dagar ska vi spendera där med bl.a. musikal, shopping och diverse andra roliga saker. Jag är så sjukt taggad! Och systemkameran har jag med mig så många trevliga bilder blir det förhoppningsvis.
 
I detta inlägg kommer lite bilder från gårdagens 18-årsfest. Isa och Emma fyllde år i söndags så vi andra hade ordnat en överraskningsmiddag och lite bowling.
 
 
 
Och Fanny fick även sitt körkort så vi fick åka ensamma i bilen för första gången!
 
 
 
 
Nu hör jag nog inte av mig förrän efter London, så ha det bra!

Midsommar

Hej hopp! 
Nu har jag efter två veckor på Tavelsjö återigen landat hemma. Lite tudelade känslor är det måste jag erkänna. Sängen är så otroligt skön men samtidigt är tomheten och saknaden väldigt stor. Dock blir det mycket bättre av att lite släkt är på besök i några dagar! Det är väldigt trevligt, så fullt upp har jag fortfarande. Och nu är det bara några dagar kvar tills planet till London går! Jag är sjukt taggad.
 
Igår var du ju i alla fall midsommar, vilken spenderades tillsammans med familj och släkt. Jag väljer att beskriva denna i en mindre bildbomb.
 
 
Den här dagen ska också spenderas med släkt. Ett litet parti bridge med farföräldrar väntas i eftermiddag, vilket blir trevligt!
 
Ha det så bra!

Long time no seen

Hej hopp!
Sporadiskt bloggande much? Efter många veckor med ständigt plugg är nu i alla fall sista uppgiften inlämnad och jag är teoretiskt sett sommarlovsledig. Från och med imorgon är jag det också praktiskt eftersom jag på onsdag tar mig till Tavelsjö för ett sjukt underbart konfaläger. 
 
Den här helgen har spenderats med att göra absolut ingenting, och förutom lite brännboll och packning har även denna dag sett ut på liknande sätt. Nu ska jag fira in sommarlovet och också mina betyg som jag fick idag med lite kladdkaka. Jag hoppas att ni andra också har en trevlig måndag!