28/05-08

Jaa, tredje dagen på temaveckan och dagen före The Big Day... Vi repade på förmiddagen och lite efter lunch, sedan bar vi över grejerna till aulan och slutade 20 över 1. Jag for hem till Isa. På tre timmar åt jag 6-8 sockerbitar (A) Ingen risk för anorexia alltså.... :P Jaja, sedan for jag hem, duschade, sov i hammocken, och åt. Och nu sitter jag här =) Tänker väl redigera lite video (för alla som inte vet så försöker jag och pappa flytta över allt vi nånsin filmat till datorn, redigera det, och bränna det på CD skiva. Vi har typ hunnit med från 2004-2006, och nu håller jag typ på med i år och förra året xD) och skriva lite på stars 2 ^^ Jag har faktiskt skrivit riktigt mycket.

Jaja, si u tumorrow in The Big Day... =)

Dagens bästa: Socker (A)

Dagens sämsta: Tunga trummor... :P

27/05-08

Idag har vi mest tränat på When the stars go blue. Men vid lunch bestämde Anna att vi skulle köra "Tommy tycker om mig" också. Det blev inte Gabriellas sång, fast jag och Isa försökte övertala henne (Tro mig, vi gjorde allt vi kom på!) =( Jag ska typ köra på den... :P Efteråt for jag hem och sedan till tandläkarn. Det var det gamla vanliga, först en ny tandläkare, som kallade in en expert, som kallade in Ronny (Ni vet, "min vän snubben"!). De båda första sa att allt var kört med mina tänder, och Ronny ba; Men titta va fina tänder! :P Jag väljer att tro på Ronny. Sedan fick jag ta foto, och gå hem, fast sedan ringde de upp på kvällen och sa att jag måste laga en tand i höst...! Jag hatar sprutan..... 

Jaja, bajj bajj!

Dagens bästa: Jag och Isas "argument"!

Dagens sämsta: Tandläkarn 

26/05-08

Idag var det första dagen på Temaveckan. Det var askul! Vi slutade 2, men jag hade gärna suttit en timme till och tränat och spelat. Vi spelade New Soul och Hound Dog, på New Soul spelar jag piano och Hound Dog spelar jag... eehhh vad det nu heter... Inget viktigt, och inte speciellt svårt iaf :P Det är bra, för pianospelet på New Soul är JÄTTESVÅRT! Jag tror inte att jag har klarat mig igenom hela låten en enda gång och jag har ändå tränat hela dagen! Men Anna kommer typ att spela med mig, så det klarar sig iaf xD Sedan har jag typ varit med Fanny tills nu, och snart ska jag äta och fara på fysträning, så vi ses!


Dagens bästa: Tema vecka =D

Dagens sämsta: Evelina x2