Cafémys

 
Hej vänner! Den här dagen har varit så underbart höstig och mysig, och väldigt typiskt "bloggig" haha. Jag har spenderat större delen av dagen på Waynes tillsammans med mina kära vänner, där vi har druckit varma drycker och prata om livet. Otroligt mysigt, och speciellt i det här fantastiska höstvädret. Jag älskar verkligen hösten! Nu får man på riktigt ta fram alla varma filtar, mysiga tröjor, te, härliga doftljus och bara gosa in sig. Jag är verkligen en mysmänniska och min idealkväll spenderas i soffan med te, filtar och härliga vänner omkring mig. 
 
I övrigt har veckan spenderats till stora delar på universitetet med plugg. Det är en väldans tur att jag tycker att det är så roligt med plugget nu, annars hade det nog varit rätt tungt med tanke på hur mycket tid jag kommer att behöva lägga ner på detta. Men än så länge känns den tanken bara trevlig, så vi får väl hoppas att det fortsätter så!
 
Jag tog med min systemkameran idag i tanken att få fina och skarpa bilder, men eftersom jag är så dålig på att ställa in den där kameran så blev det inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig. Tur att mina vänner är så fina ändå!
 
 
Försökte mig på lite fina höstbilder ute också. Jag tror minsann att jag borde ta mig ut på en riktig långpromenad idag, det var ett tag sedan!
 
Throwback<3 Hittade denna fantastiskt söta bild när jag letade runt i arkivet nu. Vet inte när det var men det måste ha varit minst ett och ett halvt år sedan<3
 

Som på räls

Hej hopp!
 
Nu har det gått någon vecka och tiden springer iväg som vanligt. En sådan tur att jag har så roligt då! Jag trivs rätt bra med att ha dagarna fulla med grejer så länge det finns tid för återhämtning, och än så länge är arbetsbördan rätt okej. Och det är roligt också! Vi håller på med cellen nu och det låter kanske inte så spännande men jag tycker verkligen att det är roligt och intressant. Och än så länge uppskattar jag undervisningsstrukturen med mycket egentid och och grupparbeten. 
 
I övrigt hade vi vår avslutningssittning som då avslutade nollningen. Nu är vi T1:or på riktigt! Jätteroligt var det som vanligt, och det känns ju lite tråkigt att nollningen är över nu, även om jag uppskattar den extra ledigheten på kvällarna ;) 
 
Denna dag har till största delen spenderats med egen studietid, vilket var välbehövligt! Jag har hamnat lite efter så det var skönt att kunna lägga några timmar på att försöka komma ikapp igen, även om jag nog behöver morgondagen till detta också. Förutom det tog jag min första vaccinspruta mot Hepatit A och B, som läkarstudent/inom vården krävs det lite extra vaccinationer. Inte jättekul men inte speciellt farligt heller. Vi var dock många som skulle ta den samtidigt så det blev en hel del väntetid. 
 
Fram till nu har jag försökt få lite ordning på mina studieanteckningar, men nu tror jag nog att jag ger mig för dagen, så länge jag kan lyckas med det besvärliga projektet att synka alla dokument från ipad till dator. Om det är någon som vet hur man får icloud att fungera vore hjälp en gudagåva!
 
Ha det bra!
 
Mitt liv i ca 1 termin ;)

Läkarnollning!

Hej hopp!
Nu har det kort två långa, roliga och intensiva veckor sedan jag började på läkarprogrammet. Sjukt mycket har hänt och en hel nollning samt en introkurs har vi hunnit med. Jag ska inte gå in på det hela så djupt för det finns så otroligt mycket att säga om dessa veckor, men kort sagt har jag träffat så många underbara och trevliga människor, förhoppningsvis fått en massa nya vänner och jag har haft otroligt kul. Mycket galna grejer har jag gjort också haha. Jag ska låta följande bilder tala för sig själv, men kort sagt har det varit en väldigt lyckad nollning! (och är det någon som är med på bilderna som inte vill vara där så säg till så tar jag bort bilden!)
 
Fotograf: Erik Flinth
 
Fotograf: Erik Flinth
 
 
 
Fotograf: Erik Flinth
 
 
 
 
Fotograf: Erik Flinth
 
 
En avslutande togafest!
 
Det har som ni ser varit två magiska veckor, men om jag ska vara helt ärlig känns det också lite skönt att få komma till ro igen och få tillbaka lite fritid/vilotid. Det känns också skönt att börja känna lite fler människor, det är rätt stressigt med så många nya bekantskaper på en gång. Men jag tror verkligen att jag har roliga år framför mig nu, terminen hade inte kunnat börja bättre!