Det var länge sedan sist!

Hej igen allihopa!
Jag hoppas att ni har haft det jättebra! Det har jag också, men tyvärr har jag inte hunnit blogga alls de senaste dagarna. Det har varit så mycket skolarbete och träningar och liknande att jag inte ens har haft tio minuter över för lite bloggning. Egentligen har jag inte tid nu heller, jag borde plugga till matte-provet imorgon, men jag klämmer in det här i alla fall!

I söndags var jag ju och tittade på SM i hästhoppning på Hippologum här i Umeå. Det var verkligen en rolig upplevelse som jag inte hade velat missa! Jag passade också på att ta lite bilder på ridskoleponnyerna som stod ute i hagarna eftersom det var så fint väder.

Är inte Clicken väldigt söt?

Nähä, det gick inte att ladda upp bilder nu av någon anledning. Då får ni se det en annan gång då :)

Nu måste jag plugga lite, på återseende! <3

Det känns härligt...

Hej igen alla fina!
Har ni gjort något vettigt denna lördag? Det har jag!
För det första så har jag varit på stan i nästan fyra timmar tillsammans med Fanny. Det kanske inte låter så vettigt, men jag har faktiskt fått tag på lite saker jag behöver. Jag köpte två tröjor och ett par jeanstights, sedan var pengarna slut... Men jag ska få mera pengar ikväll, jag har äntligen lyckats övertala pappa att ta ut lite av det som han är skyldig mig.

För det andra så har jag pluggat i nästan två timmar! Det var ganska duktigt tycker jag. Och det behövdes med tanke på att jag har två prov nästa vecka och inte har pluggat någonting alls nästan. Men nu är det gjort! Jag ska be pappa förhöra mig också, så att jag är helt säker på att jag kan, hihi.

Tyvärr blir det inga bilder idag heller, men ni får lyssna på en bra låt istället! :)
Det var allt för idag, ha det bäst! <3

En ledig lördag

Hejsan allihopa!
Förlåt för det lilla blogguppehållet, men jag kände verkligen inte för att blogga igår, och i förrgår hann jag inte.
Idag hade jag tänkt fara på stan med Fanny en stund, jag behöver verkligen fler jeanstights och baslinnen. Någon som har något tips på var man kan hitta det? :)
Just nu sitter jag vid pappas dator, för min morbror håller på att fixa med min och här går det inte heller att ladda upp bilder! Ni får helt enkelt stå ut, och jag med XD
Men nu ska jag fara, vi ses ikväll! <3