Recap

Hej hopp! Nu har ca en vecka gått av sommarlovet (ledighet alltså, även om jag var ledig i stockholm så hann jag som inte riktigt koppla av på samma sätt) och jag har verkligen inte gjort mycket. Otroligt skönt även om jag har spenderat större delen av veckan med att vara sjuk... Här kommer i alla fall en liten snabb recap av min vecka i bilder:
 
Jag fixade en midsommarfrisyr på Johanna, inspirerad av Aurora i Maleficient!
 
Och jag har ätit sjuka mängder jordgubbar, mm...
 
För att fortsätta på mattrenden, detta var vår midsommarmat. Visst ser den underbart god ut?
 
Jag bestämde mig för att äntligen läsa en av böckerna jag fick i födelsedagspresent förra året och fick en glad överraskning!
 
En mindre glad överraskning var detta uttag till torkskåpet. Det hade ju luktat lite bränt!
 
Igår kväll blev jag så otroligt sugen på att baka, och eftersom det är lov och man får göra vad man vill, när man vill så gjorde jag det. Chocolate chip cookies blev det!
 
Vad håller ni på med i sommar?
 

Balfrisyr


 
 
 
Jag gjorde ju Johannas balfrisyr när hon gick på sin bal för några veckor sedan, och både hon och jag blev väldigt nöjda. Visst blev det bra? Hon har ju så otroligt vackert hår, guldglänsande, tjockt och långt så det är ett privilegium att göra frisyrer på denna vackra tjej!
 

Stockholmsshopping

Jag shoppade en hel del i Stockholm, kände att jag förtjänade det efter allt slit. Min shopping stämde väl överens med min sinnesstämning, haha. Jag kände mig rätt sjuk, trött och sliten så det finns en hel del badprodukter och smink... Men jag är väldigt nöjd, inget ångerköp alls faktiskt!
 
Allt i det högra hörnet av bilden är nageldekor och kommer från panduro, oj vad roligt jag ska ha med detta i sommar! Hårnålarna kommer från glitter. 
 
En otroligt vacker bok från pocket shop. Jag hade nästan kunnat köpa den bara för omslaget men förutom det verkar den vara en perfekt sommarläsning, återkommer med en recension. den söta burken kommer från en liten godisaffär som heter Caramella.
 
En bikini från H&M (ganska uppenbart på bilden..)
 
 
Bodylotion och body butter från topshop och två underbara badbomber från lush
 
Det syns inte så bra på bilden, men läppstiftet är härligt ljusrosa, precis den färg jag har letat efter! Det som ligger bredvid läppstiftet och ögonskuggan är en concealer (från bodyshop) och en primer från & Other Stories. Läppstiftet är också därifrån och ögonskuggan är från topshop! 
 
Jag köpte även lite underkläder men de har redan åkt in i tvätten ;) Som ni ser ska jag ju i alla fall ha en del spakvällar i sommar. Lite välbehövd me-time<3