Förlåt...

Jag ber om ursäkt för de stora glappen och kvalitén på bloggningen justnu, men det är något med blogg.se och min dator som inte riktigt fungerar som jag vill, men om det inte blir så mycket, så ska ni veta att jag faktsikt försöker.

Godnatt!

Mycket irriterande...

Aaah, jag blir tokig! Det går inte att ladda upp musikklipp på bloggen! Någon som har det likadant och kanske lyckats fixa det? Snälla hjälp mig i så fall!

Till dess får ni själva masa er till youtube och lyssna på Molly Sandén - hallelujah, som jag hade tänkt ladda upp.

Ha det bäst!

Ouuups, igen!

Dålig updatering igen... Kan inte skylla ifrån med annat än att dagarna bara har flugit iväg, och att jag varken har ägnat energi eller tankar till datorn överhuvudtaget.
I torsdags var jag på pianomöte, och bestämde tid för säsongens pianolektioner. Jag och Anna satte våra tider efter varandra i år, så att vi kunde spela ihop någon gång, och det hoppas jag att vi gör! Vi gjorde inte det så mycket förra året, och jag saknade det.
Schemat för konståkningsträningarna är också fastställda nu och jag är på det hela taget nöjd med det. Visserligen krockade det väldigt mycket med fotbollen, men den pågår ju inte så länge till så det fixar sig nog :)

Vad har ni gjort i veckan?

Idag var jag med mamma på H&M och köpte lite kläder. Jag är nämligen i stort behov av jeans. På grund av tidsbrist och liten affär (vi var inte på stan, utan Ersboda) så fick jag bara ihop ett par jeans. Dock följde en tröja med också som jag är väldigt nöjd med! Lägger in bilder sedan.

Ha det bäst!