28/02-10

God dag!
Har ni en bra söndag? Min är helt okej. Jag var på en gudtjänst imorse och tjänade ihop ett gudstjänstpoäng till till konfirmationen. Jag tycker att jag är riktigt duktig minnsann!
Sedan har jag suttit här med SO-arbetet. Jag gick nämligen ifrån datorn utan att spara det jag hade gjort igår (hur dum får man vara?) och under kvällen gick en propp i mitt rum, så allt försvann med ett knäpp.

Jag hade kvar lite historik på internet i alla fall så nu har jag både fixat tillbaka det och skrivit dit ännu lite mer... och sparat!

När pappa och Johanna kommer hem från Johannas träning ska vi kika på en House tillsammans, och i kväll ska jag på fotbollsträning. Jobbigt, men kul och välbehövligt efter allt godisätande, hoho.

Ha det bäst! <3

Lördag!Godmorgon allihopa!
Eller... morgon heheh.... När det är lördag så är det morgon fram till klockan ett! Eller hur? :]

Idag ska fixa lite plugg, bland annat en väldigt dryg so-uppsats och ca 50 engelska-glosor. Det lär väl ta hela dagen ungefär, men jag ska nog vara med Fanny också en stund, och ikväll är det ju Melodifestivalen :)
Vad tycker ni om den i år? Ska vjag vara ärlig så tycker jag inte om den. Eller, den är bra i brist på annat, men den är den klart sämsta hittills. En massa dåliga låtar och RIKTIGT dålig mellanakts-underhållning (stavning?).

Det blev ett väldigt intressant inlägg det här (not...). Men nu ska jag börja på det där so-arbetet så att det blir färdigt någon gång, så ha det bäst! <3

P.S Sportlov om en vecka, jipppiiiiee! :D