31/01-08

JAG SKA FÅ ÅKA TILL GÖTEBORG I PÅSK OCH KOLLA IN KONSTÅKNNGS-VM! :D Är bara så glad! :D Ska åka dit själv, kolla på några pass med min faster, min tremening och min famor, och sedan ska min faster och mina kusiner följa mig hem igen, för de ska komma över till oss i påsk. Längtar redan! Det blir första gången jag reser själv. Det ska bli skoj! Aja, idag hade vi i alla fall friluftsdag. Jag tror att det är typ två friluftsdagar av ca 30 som är roliga. Det är den här och när man får åka till vindeln. I alla fall är denna rolig om man får bad. Och det fick jag :D Vi ritade perspektiv på bilden. Jag ritade några hästar. De blev inte så bra. Jag ska börja träna på att rita hästar. Jag har ju en bok om det, man jag har aldrig riktigt kommit mig för... Men nu ska det bli ändring på det. På tal om ändringar, jag funderar på att ändra något på mitt hår. Alla säger att jag ska klippa page, men jag vet inte riktigt om jag vågar det. Jag menar, jag tycker om att ha långt hår... Aja vi får se. Ikväll ska i alla fall jag och Linn sticka iväg till uttagningen av expedition Vildmark. Ska bli skoj även om jag inte kommer med. Jag har ju i alla fall försökt. 

Men men, vi ses väl :P 

30/01-08

ÄR BARA SÅ GLAD! =D Ska inte berätta nu, ifall mina kompisar skulle se, för jag vill berätta det för dom imorgorn. Så jag skriver det imorrn =). Hur som helst har det varit en ganska okej dag i övrigt för att vara en onsdag. Spanska läraren glömde bort mitt namn IGEN (herregud, hon har haft ett halvår på sig och hon kan inte komma ihåg ett så kort och tråkigt namn som Elin!), och maten var blä. Gympan var inte den sämsta i världshistorien, men eftersom jag inte kunde ha mina "riktiga" skridskor och fick ta de gamla, så for jag fram som en liten femåring på hal is. SO:n var BOOORING! Jag retade Inte Emma (A). Sedan ut på stan tills bena ramlarav, då sätter man sig på Emmas säng och gör läxan. Vi klarade faktiskt av att göra matteläxan på en halvtimme =O REKORD! Och sedan Liiite slams med svenska läxan, men aja, nu vet jag iaf vad jag ska träna på xD
Men vi ses imorrn!  

29/01-08

Idag var det bara en hur dryg dag som helst. Och den är ju inte slut än heller ... Jag var bara så trött imorse, men den här gången fick jag inte stanna hemma inte... Det första vi gjorde på morgonen var att sjunga världens sämsta låt på kören, och på musiken, som vi har just efter (jag vet, visst är dom smarta?) fick vi sitta och traggla på en låti typ en och en halv timme. Man var inte lite trött på den efteråt.... Sedan blev gröt till lunch, det vill säga ett glas mjölk till lunch, och eftersom vi går till tre,tycker jag att det var värdelös mat... sedan rast typ 45min, stå ute och frysa på en tråkig skolgård. Engelska, precis lika roligt som det låter.... rast, som man ägnade sig åt att sova på... förutom när idioter kastar bollar i ryggen på en. Sedan NO, hålla på med skelettets delar roligt eller hur?!? ännu en sovstund och sedan SO. herregud, SO borde bli utsett som barnplågeri och förbjudas! i alla fall med en sämst lärare... nu när man äntligen kommit hem ska man snart iväg igen, konståkning en och en halvtimme +45min markräning efter. Och då blir jag själv också, varken isa eller emma kan följa med!

Om jag inte skriver något efter denna dag, har jag avlidit.....