Metabolism och sådant...

 
 
Tjolahopp!
Jag veckobloggar lite här tror jag, haha. Jag känner ett sug varje dag efter att skriva något inlägg, men antingen har jag helt fullt upp och hinner inte, eller så är jag på tok för trött för att orka formulera en enda mening. Jag har dock en lite mer "ledig" vecka nu, så då kanske jag orkar skriva lite mer. Vi är ju inte lediga egentligen, men vi har vår första dugga nu på fredag så vi har inte så mycket föreläsningar och annan schemalagd tid. Dock har vi som sagt väldigt mycket plugg ändå så jag ska nog kunna fylla upp dagarna ;)
 
Det är faktiskt min plan för helgen också. Jag tänker nog ta mig till universitetet en sväng idag också, det är lite lättare att koncentrera sig där tycker jag, speciellt om det händer väldigt mycket här hemma som det ofta gör på lördagar. Men som sagt, det är ju tur att jag fortfarande tycker att skolarbetet är så roligt! Hittills har faktisk nästan allting känts intressant och relevant (termodynamiken var inte min grej, men relevant var den ju fortfarande så den är väl ett mellanting). 
 
I övrigt har jag inte gjort sådär jättemycket speciellt i veckan. I torsdags var jag, Fanny och Emma en sväng på blodcentralen för att ta lite blodprover inför att bli blodgivare. Jag var där förra året också men hade tyvärr lite dåliga värden, så nu ska jag testa igen! Jag är ju inte jätteförtjust i nålar, vilket är en av anledningarna till att jag vill bli blodgivare (förutom den goda gärningen förstås!). Det är ju inte så jättebra att vara nålrädd om man ska bli läkare så då är det väl lika bra att jag börjar träna bort det på en gång :) Denna gången vågade jag till och med titta på medan provet togs, så framsteg har jag allt gjort! 
 
Gårdagskvällen spenderades hemma hos isa med idolmys, och ikväll har jag faktiskt inga planer. Det kanske blir en riktig myskväll hemma? Man vet aldrig. 
 
Ja just det, jag beställde ju hem lite (läs=mycket) kläder förra veckan och de kom igår, så nu har jag en hel del grejer att visa upp. Jag är faktiskt otroligt nöjd, det var bara ett plagg som blir tillbakaskickat. Och ja, jag köpte rätt mycket, jag shoppar nämligen nästan aldrig kläder så därför är det lika bra att köpa många nödvändigheter när det väl sker ;) Jag har dock inga bilder på detta än, vi får se om det kanske hinns med imorgon.
 
Nej, nu har jag suttit och dragit ut på tiden alltför länge, det är lika bra att jag sätter igång. Ha det bra!
1 Anonym:

skriven

Jag får inte heller ge blod pga lågt järn. Därför har jag registrerat mig hos Tobiasstiftelsen i stället. Det finns många olika sätt att rädda liv. / Sara

Kommentera här: