Polkagrisbiscotti

Så här gör man polkagrisbiscotti:

100 g flytande smör
2 dl socker
3 ägg
2 tsk bakpulver
7 dl vetemjöl
En nypa salt, om man vill
1 tsk vaniljsocker

1 1/2 dl polkagrisar (hackade). Det är ca en påse med hackade polkagrisar. De är dock inte hackade som de står på påsen så man får hacka de själv ;) Jag brukar vilja ha ganska små bitar, in princip krossade, så jag brukar vira in polkagrisarna i en handduk och sedan lägga den på golvet och hamra på den med en stor hammare. Det brukar fungera riktigt bra faktiskt, haha!

Blanda smör, socker och vaniljsocker. Rör i ett ägg i taget. Blanda mjöl, bakpulver och salt separat och rör ner tillsammans med de hackade polkagrisarna. Knåda lätt och forma till fyra längder. Grädda i 175 grader i 15-20 minuter. Skär genast i två centimetersbitar och ställ i eftervärmen (avstängd ugn) tills de torkat helt (gärna över natten).


Läs mer: http://sotasaker.com/polkagrisbiscotti/#ixzz1edN46rTc